Route & Parkeren

Met de ingebruikname van de Koning Willem Alexandertunnel is MECC Maastricht nog beter bereikbaar!

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven:

Direct bij het naderen van Maastricht volg je het ANWB-bord Liège Maastricht-Zuid om het MECC te bereiken. Na de tunnel volg je de ANWB-borden waarop MECC is aangegeven en neem je afrit 55.

Vanuit de richting Luik:

Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volg je de ANWB-borden met de vermelding MECC. Deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Locatie

MECC Maastricht (hoofdingang)
Forum 100, 6229 GV Maastricht

Per auto

Direct bij het naderen van Maastricht staat ‘MECC’ aangegeven op ANWB-borden, deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht. Vanuit Amsterdam-Eindhoven neem je de afrit 55 (Randwyck-MECC) en vanuit Parijs-Luik neem je afrit 56 (Gronsveld-MECC).

Per bus

Gemiddeld iedere vijf minuten vertrekt er een bus vanuit Maastricht centrum of Maastricht Centraal naar MECC Maastricht (bushalte Forum MECC).

Per trein

Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht en is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht Centraal, dat is aangesloten op het (inter)nationaal spoorwegennet.

Per vliegtuig

Op 10 km van MECC Maastricht ligt Maastricht-Aachen Airport, vanwaar MECC Maastricht per auto, taxi en bus binnen 15 minuten bereikbaar is.

Per taxi

Onze maatwerk tool ‘Go to Maastricht’ zorgt ervoor dat je met één druk op de knop jouw persoonlijke taxirit samenstelt.

Parkeren

Parkeren bij MECC Maastricht is € 3,50,- per uur of een deel daarvan, met een maximum van € 16,- per kalenderdag (eerste 30 minuten gratis).

Toegankelijkheid

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De gangpaden zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig.

Parkeren voor mensen die minder valide zijn is mogelijk op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de hoofdentree) zijn 6 mindervalidenparkeerplaatsen en P1 (parkeergarage) beschikt op iedere etage over 2 mindervalidenparkeerplaatsen (in totaal 12). Deze zijn gelegen direct naast de liftschachten. Om gebruik te maken van deze parkeerplaatsen heeft u een invalidenkaart nodig. Zo niet, dan riskeer je een bekeuring.