Stages & Areas

Mainstage

Op het centraal gelegen mainstage word je gegarandeerd geïnspireerd én vermaakt. Presentatrice Dionne Stax gaat in gesprek met nationale keynotes en succesvolle, duurzame ondernemers bespreken hun successen en valkuilen in de businesspanels. Wegens het grote succes van vorig jaar presenteert Limburg Leads bovendien de satirische show ‘De Speld LIVE’ als dé afsluiter van editie 2022.

Glassroom

Hoe kun jij als ondernemer nóg succesvoller worden? Hoe kun je jouw ambitieuze duurzame missie waarmaken en welke betekenis wil je hebben in deze veranderende wereld? In de (letterlijk glazen) Glassroom delen experts hun visie op dit thema en geven zij antwoord op de vraag hoe je productief, efficiënt, kosteneffectief en toch duurzaam kunt ondernemen met direct toepasbare praktische oplossingen voor iedere ondernemer.

Start-Up Arena

Het aantal start-ups groeit nog steeds. Om als start-up een vliegende start te maken is het echter cruciaal om in gesprek te komen met investeerders en succesvolle ondernemers. In de Start-Up Arena krijgen start-ups uit Nederland  en Duitsland de kans hun innovatieve én duurzame idee te presenteren aan potentiële investeerders, managers en ondernemers. De Start-Up Arena is een gezamenlijk initiatief van Limburg Leads, LIOF en NRW.Bank.

Booster

Ga met elkaar in gesprek, kijk elkaar in de ogen en doe goede zaken met elkaar. Op woensdagavond 19 oktober organiseren wij weer de grootste netwerkborrel van de Euregio. Het is de plek waar ondernemers uit de Euregio elkaar treffen, waar toevallige ontmoetingen ontstaan en waar je samen met elkaar het glas heft op succesvol zakendoen.

Zet jezelf op de Euregionale kaart en schrijf je in als exposant!