Veelgestelde vragen

Wat is Limburg Leads?

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen. Want door waardevolle ontmoetingen ontstaan succesvolle leads.

Moet ik een kaartje kopen voor Limburg Leads?

Limburg Leads kan je gratis bezoeken. De registratie voor bezoekers start op 1 juli.

Hoe kan ik het event het beste bereiken?

Limburg Leads vindt plaats in event- en congreslocatie MECC Maastricht. De venue ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Maastricht-Randwyck en op een steenworp afstand station Maastricht-centraal. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeren.

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Alle ruimtes zijn bereikbaar per lift, de gangpaden zijn vlak en ruim opgezet. Op elk niveau is een mindervalidentoilet aanwezig.

Parkeren voor mindervaliden is mogelijk op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de Hoofdentree) zijn 6 mindervaliden parkeerplaatsen en in onze parkeergarage P1 zijn op iedere etage 2 mindervaliden parkeerplaatsen. Deze zijn gelegen direct naast de lift. Gelieve de officiële gehandicaptenparkeerkaart (GPK) voor de voorruit te plaatsen bij het gebruik maken van deze parkeerplekken.

Beveiliging eigendommen

Limburg Leads en MECC Maastricht zijn niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Wij adviseren je om zelf toezicht te houden op je eigendommen.

Contact

Heb je een andere vraag? Of een tip of opmerking

Locatie

MECC Maastricht (hoofdingang)
Forum 100, 6229 GV Maastricht